Main Menu

Δραστηριότητες
Ι.Σ.Ρόδου - Δραστηριότητες

ELPIS

 

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» θα πραγματοποιήσει μία σειρά από WEBINARS – Επιστημονικές Συζητήσεις κατά τη διάρκεια του 2022.

Το 5ο WEBINAR θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 με τίτλο "Οφθαλμολογία 2022".

Πιέστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα του.

Πληροφορίες

  • Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
  • Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της on line φόρμας εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ
  • Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ΕΔΩ και αφού συμπληρώσετε το Barcode που λάβατε καθώς και το email που έχετε υποβάλει στην φόρμα εγγραφής, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την επιστημονική διαδικτυακή εκδήλωση.
  • Η διαδραστικότητα του Webinar θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας στους συμμετέχοντες.
  • Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν σε ποσοστό τουλάχιστον 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος, θα λάβουν οδηγίες λήψης πιστοποιητικού παρακολούθησης στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή και είσοδο τους στην ζωντανή παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης.

- Συνεργαζόμενος Φορέας: Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού
- Υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

ODONTIATRIKO 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι

Πλησιάζει ο χρόνος που θα ανοίξει τις πόρτες του το 5ον Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς στη Ρόδο.

Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή δούλεψαν με μεράκι και μεθοδικότητα ώστε να διοργανωθεί, με το καλύτερο τρόπο, ένα άρτιο συνέδριο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα επιμερίζεται στο κατευθυνόμενο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια, σε 6 πρακτικά σεμινάρια και σε 2 κλινικά φροντιστήρια.

Το κατευθυνόμενο πρόγραμμα μοριοδοτείται από το ΙΕΘΕ με 15 μόρια ενώ κάθε πρακτικό σεμινάριο και κλινικό φροντιστήριο με 3 μόρια.

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει έκθεση οδοντιατρικών ειδών στην οποία θα μετέχουν περίπου 30 εκθέτες συμβάλλοντας και αυτοί στη σφαιρικότερη ενημέρωσή μας.

Οι ομιλητές, που ξεπερνούν τους 30, είναι καταξιωμένοι καθηγητές από τα δύο ελληνικά πανεπιστήμια, ξένοι καθηγητές από τα πανεπιστήμια Βιέννης, Βρυξελών και Σόφιας που θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους στην Αγγλική γλώσσα, ενώ συμμετέχουν και άλλοι εμπειρότατοι κλινικοί συνάδελφοι.

Αγαπητοί συνάδελφοι Σας προσκαλώ να κάνετε έγκαιρα τη προεγγραφή σας, μετά τη παράταση που αποφάσισε το ΔΣ έως 24 Ιουνίου. Στηρίξετε τη κορυφαία επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος μας.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, προκειμένου να μετέχουμε στη δια βίου Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Επιμόρφωση των Οδοντιάτρων αλλά και για να αναδείξουμε το Σύλλογο μας ως ένα από τους δυναμικότερους συλλόγους της χώρας. Γραφόμαστε έγκαιρα στο Αιγαιοπελαγίτικο Συνέδριο, μετέχουμε όλοι ενεργά στην οδοντιατρική γνώση.

Με εκτίμηση

Νίκος Κ Διακογεωργίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.Δ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΟΟ

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

ΕΓΓΡΑΦΗ

 


                           dr         dop logo

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου, η υπ΄ αριθμ. ΣΜΕ 1/2022 ανακοίνωση, η οποία αφορά τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός ιατρού, ειδικότητας γενικής ιατρικής ή παθολογίας, για διάστημα 11 μηνών, στα δημοτικά ιατρεία, με τετράωρη απασχόληση.

Η υποβολή αιτήσεων από 30-6-2022 έως και 11-7-2022.

Τηλ.2241044610

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

unnamed 54

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Συνέδριο του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων με τίτλο
 «Πανδημίες, πόλεμοι και οικονομική κρίση: επιπτώσεις στην εξάπλωση και αντιμετώπιση των λοιμώξεων» θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Νοεμβρίου 2022,

 

Για να πραγματοποιήσετε την Εγγραφή σας, πιέστε ΕΔΩ

rgsULj5mQuLy17nM

Topics

Advanced technologies

Analytical technologies and applications

Artificial intelligence - Informatics

Autoimmune diseases, including allergy

Bioinformatics, including data management

Biomarkers in cancer

Bone metabolism

Cardiovascular diseases, including cardiac markers

Education and Training in Laboratory Medicine

Endocrinology

Evidence based medicine, including Guidelines

Gastrointestinal diseases, including hepatic and pancreatic diseases

Genetic diseases

Haematology, including haemostasis

Inflammation, vascular biology, endothelium, and oxidative stress

Inherited disorders, metabolic disorders and rare diseases

Kidney diseases

Laboratory Management, Accreditation, Quality Assurance, performance specification

Microbiology - Infectious diseases including COVID 19

Mobile Societies and Clinical Laboratory

Molecular diagnostics, including epigenetics

Neonatal and paediatric laboratory medicine, including prenatal testing

Neurological diseases

Nutrition, including vitamins and trace elements

Other

Personalised Medicine, including pharmacogenetics

Point of Care testing, critical care, emergency medicine.

Reference intervals and decision limits

Total Testing Process, including standardisation, preanalytical process

Toxicology, including therapeutic drug monitoring

Urinalysis

 ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ

RK9REEkuaCYywSRR

President’s Welcome Message

It is my great pleasure to announce that the international “Public Health Congress on Maritime Transport and Ports 2022: sailing to the post-COVID-19 era” will take place on 21-22 October 2022 in the historic city of Athens, Greece.

The inaugural congress is being organised by the European Scientific Association for Health and Hygiene in Maritime Transport (EU SHIPSAN  ASSOCIATION), in collaboration with Cruise Lines International Association (CLIA) and the Association of Mediterranean Cruise Ports (MedCruise).

 

s149dlvpXFl4oAxB

 

The aim of the event is to bring together experts, scientists, researchers, governmental officials, the maritime industry, port administrations, as well as the related stakeholders to discuss best practices and current research and innovation activities and results in ports and in all types of ships of issues related to i) environmental health and hygiene, ii) prevention of foodborne, waterborne and vector-borne diseases, iii) Norovirus gastroenteritis, COVID-19, influenza and other vaccine-preventable diseases, iv) crew occupational health, v) cross-border health threats related to maritime transport sector and vi) preparedness and response to infectious diseases.

Let us all take the opportunity to network, enjoy and learn from each other during the Public Health Congress on Maritime Transport and Ports.

We look forward to welcoming you in Athens, Greece in October 2022.

Christos Hadjichristodoulou
President of the EU SHIPSAN ASSOCIATION
Coordinator of the EU joint actions HEALTHY GATEWAYS & SHIPSAN ACT
Professor of Hygiene and Epidemiology
University of Thessaly, Greece
 

dTT66FWAIJ89m4ko

 

9b684253 c84c ab8a 7cf5 024afc9bb221

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ), το οποίο θα διεξαχθεί στην Άρτα από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Το Συνέδριο της Εταιρείας μας γίνεται κάθε 2 χρόνια, αποτελεί θεσμό για την Ελληνική Φαρμακολογική κοινότητα και είναι κομβικό σημείο για την εκπαίδευση και την ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και για την παρουσίαση του επιστημονικού έργου και την κοινωνική και επαγγελματική επικοινωνία των Ελλήνων Φαρμακολόγων και άλλων Συναδέλφων επαγγελματιών υγείας με ενδιαφέρον στο φάρμακο.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακολογίας να αποτελέσει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση των συγχρόνων εξελίξεων του κλάδου μας και να καλύψει τις επιστημονικές απαιτήσεις, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον, μέσα στο οποίο επιτυχώς τα μέλη της Εταιρείας μας συμμετέχουν. 

Δείτε περισσότερα εδώ.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Καθηγητής Γιώργος Κολιός.
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής & Πρόεδρος της ΕΕΦ
Καθηγήτρια Ιωάννα Ανδρεάδου

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Σελίδα 1 από 159

Επικαιρότητα