Main Menu

Δραστηριότητες
Ι.Σ.Ρόδου - Δραστηριότητες

210 lTpk4p 42o METEKPAIDEYTIKO SEMINARIO PAIDIATRIKIS DOC BANNER 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στο φετινό 42ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών συναντήσεων λόγω της πανδημίας το φετινό σεμινάριο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι από κοντά, να ανταμώσουμε φίλους και συναδέλφους και να συζητήσουμε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της επιστήμης. Ελπίζουμε ότι η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία και με την ενεργό συμμετοχή όλων.


Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων φιλοδοξεί να μεταφέρει νέες γνώσεις από όλο το φάσμα της Παιδιατρικής και των υποειδικοτήτων της και να μας ξεναγήσει σε νέους ορίζοντες που ανοίγονται με τις πιο πρόσφατες κατακτήσεις της επιστημονικής έρευνας. Από το πρόγραμμα δεν μπορεί να λείψει η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας. Επιπλέον, μετά την περυσινή επιτυχία για δεύτερη χρονιά φέτος το πρόγραμμα του Σεμιναρίου εμπλουτίζεται από ένα αριθμό φροντιστηρίων πάνω σε πρακτικά θέματα που απασχολούν συχνά την καθημερινή παιδιατρική πράξη.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits). Το περιεχόμενο των εισηγήσεων θα συμπεριληφθεί, όπως κάθε χρόνο, στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί από την Κλινική μας.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης.

 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά

Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας

Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

elpis 09.2022

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» θα πραγματοποιήσει μία σειρά από WEBINARS – Επιστημονικές Συζητήσεις κατά τη διάρκεια του 2022.

Το 6ο WEBINAR θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 με τίτλο "Αγγειακή Εγκεφαλική Νόσος".

Πιέστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα του.

Πληροφορίες

  • Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
  • Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της on line φόρμας εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ
  • Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ΕΔΩ και αφού συμπληρώσετε το Barcode που λάβατε καθώς και το email που έχετε υποβάλει στην φόρμα εγγραφής, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την επιστημονική διαδικτυακή εκδήλωση.
  • Η διαδραστικότητα του Webinar θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας στους συμμετέχοντες.
  • Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν σε ποσοστό τουλάχιστον 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος, θα λάβουν οδηγίες λήψης πιστοποιητικού παρακολούθησης στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή και είσοδο τους στην ζωντανή παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης.

- Συνεργαζόμενος Φορέας: Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού
- Υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

asklirios

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 6η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση της "Μεσσηνιακές Ημέρες Ασκληπιού 2022" στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάταςστην πανέμορφη Καλαμάτα, 25-27 Νοεμβρίου 2022.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κος Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας - Διαβήτη Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς».

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Παθολογία, Καρδιολογία, Διαβήτης, Αναπνευστικό, Λοιμώξεις και Ανοσοανεπάρκεια

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

anak seminario paidiatrikh 2022 b

Αγαπητοί μας φίλοι και συνάδελφοι,


Η Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Παιδιατρική Metropolitan συνδιοργανώνουν το 6ο Σεμινάριο Παιδιατρικής το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Caravel με βασικό στόχο την ενημέρωσή σας για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της επιστήμης μας.


Δεδομένης της διεύρυνσης της Παιδιατρικής Metropolitan με αναγνωρισμένης αξίας επιστήμονες και ειδικούς, η θεματολογία του Σεμιναρίου μας είναι, όπως θα διαπιστώσετε, πλούσια και ποικίλη. Ακόμη, οι Ομιλητές που έχουν επιλεγεί είναι έμπειροι και άριστοι.


Από όλα τα μέλη της Παιδιατρικής Metropolitan και το Δ.Σ. της Εταιρείας Συνεχι-ζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σας καλωσορίζουμε στο 6ο Σεμινάριό μας, ευχόμενοι να ωφεληθείτε επιστημονικά, να συναντηθείτε με παλιούς φίλους και συναδέλφους και να απολαύσετε ένα ήρεμο, ευχάριστο και δημιουργικό Σάββατο.

 
Δημήτρης Καφετζής                    Γεώργιος Τσόλας
Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ          Διευθυντής Παιδιατρικής Metropolitan

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

b4787a4a5d6711adf08fa27fc1cba139 M

Αγαπητοί κύριοι,
Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Νευροανοσολογίας.

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα του Συνεδρίου και θα παρακαλούσαμε θερμά να συμπεριλάβετε την παραπάνω διοργάνωση στην ιστοσελίδα σας για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ

mastos

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού διοργανώνει και φέτος το 5ο Επιστημονικό της Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel με υβριδική συμμετοχή.

 Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, επικεντρώνεται στο «Καρκίνο του Μαστού: Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία στην εποχή της εξατομικευμένης ιατρικής». Καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν μαζί μας την πολυετή κλινική και διαγνωστική εμπειρία τους, ενώ θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα και προβληματισμοί.

Η βασική θεματολογία θα επικεντρωθεί στο παρόν και μέλλον του Screening, στη σύγχρονη τάση της εξατομικευμένης παρακολούθησης των γυναικών, στις νεότερες απεικονιστικές μεθόδους, στην προεγχειρητική διάγνωση μέσω επεμβατικών τεχνικών, στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ θα τονιστεί η αξία της διεπιστημονικής ομάδας.  

- Για Εγγραφή πιέστε ΕΔΩ

- Για Υποβολή Περιλήψεων πιέστε ΕΔΩ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας το 5ο Επιστημονικό  Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΜ

pedallso with eacci

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 13ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο που διοργανώνει η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία με φυσική πλέον παρουσία, μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας!

Η επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων μάς ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας πάντα στην ισορροπία ανάμεσα στη νέα, την αποκαλούμενη «γνώση αιχμής», και τη «χρήσιμη» γνώση.

Με αυτό τον στόχο και με τη φιλοδοξία να πετύχουμε την αμεσότητα στην επικοινωνία και την ανταλλαγή των απόψεων, το συνέδριό μας εμπλουτίζεται από κλινικά φροντιστήρια και διαδραστικές συνεδρίες. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συζητήσουν το περιστατικό που τους προβληματίζει με τον ειδικό και να τοποθετηθούν ενεργά για διάφορα θέματα που αφορούν την παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη.

Προσκεκλημένοι είναι καταξιωμένοι ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, οι οποίοι μας τιμούν με την παρουσία τους. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους, όπως και στους χορηγούς που συμβάλλουν στην υλοποίηση του Συνεδρίου. Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του συνεδρίου και τη φιλοξενία σας.

Προσβλέπουμε στην ενεργή και παραγωγική συμμετοχή σας, φιλοδοξώντας το 13ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας στη χώρα μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς


Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

aktinologos

Διαγνωστικό κέντρο στο νησί της Κω ζητεί για άμεση πρόσληψη ιατρό ακτινολόγο-ακτινοδιαγνώστη για διενέργεια υπερήχων και διάγνωση ακτινογραφιών.

Παροχές:
Μισθός 4500 ευρώ καθαρά
Επίδομα στέγασης 400ευρω
Ασφάλιση
Επικοινωνία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 6983310555

micro

Ζητείται ιατρός μικροβιολόγος για το νησί της Ζακύνθου για εργασία όλο το χρόνο. 

Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον

Επικοινωνία: 6973068781

Για βιογραφικά αποστείλετε στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα 1 από 165

Επικαιρότητα