Main Menu

Δραστηριότητες
Ι.Σ.Ρόδου - Δραστηριότητες

 

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας έχω τη χαρά να σας καλωσορίσω στο Μονοθεματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Ρινίτιδα & το Άσθμα (Meet the Expert).

Με γνώμονα πως η πανδημία του Κορωνοϊού δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση σε θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο στην καθημερινή του πράξη, η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία αποφάσισε να υλοποιήσει σειρά Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων (Meet the Expert), στις θεματικές ενότητες της Διατροφής, του Δέρματος και του Άσθματος.

Με στόχο και πρόθεση την μαζικότερη συμμετοχή στα εν λόγω διαδικτυακά σεμινάρια αποφασίσαμε η εγγραφή να είναι δωρεάν .

Κάθε μονοθεματικό διαδικτυακό σεμινάριο πραγματεύεται ειδικά θέματα που αφορούν την Παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη τον Παιδίατρο. Όπως κάθε φορά, προσκεκλημένοι θα είναι  υψηλού επιπέδου ομιλητές, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να συναντηθούμε διαδικτυακά και να ανταλλάξουμε απόψεις!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σοφία Τσαμπούρη

Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδοαλλεργιολογίας
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

synedrio kardiologias

 

4-6/11/2021. 7η Διημερίδα Επεμβατικής Καρδιολογίας - CARDIOACT 2021

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Η Α΄ Καρδιολογική Κλινική & το Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Εταιρία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνει σε συνέχεια των έξι (6) διημερίδων το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας 2021, στο Αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, 4-6 Νοεμβρίου 2021, στην Αθήνα.

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και οι εισηγητές μας καταξιωμένοι ειδικοί, θα συνοψίσουν όλα τα νεότερα, τεκμηριωμένα, επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε live επεμβάσεις δύσκολων περιστατικών και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτά.

Και φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε η διημερίδα θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και live μέσω του cardioact.gr έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία της επιστημονικής εκδήλωσης.Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Κωνσταντίνος Τούτουζας


Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών


Πρόεδρος Συνεδρίου

stamp4

 

Η ΕΕΜΑ διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών webinars με τίτλο «άρθρωση του ώμου». Είναι 6 (έξι) ωριαία απογεύματα, τις Πέμπτες 19:00-20:00, από τις 15 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου 2021, με εξαίρεση τη Μεγάλη Πέμπτη. Τα webinars απευθύνονται σε ακτινολόγους και σε ιατρούς συναφών ειδικοτήτων. Μετά από κάθε webinar θα ακολουθεί συζήτηση επί των ερωτήσεων και των σχολίων των συμμετεχόντων. Σας επισυνάπτω την αφίσα και το πρόγραμμα.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δηλώνεται μόνο ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο,
https://www.eema.gr/webinars.
Εκεί ο ενδιαφερόμενος θα βρει το πρόγραμμα και στο κάτω άκρο της σελίδας τη φόρμα συμμετοχής για να συμπληρώσει στοιχεία επικοινωνίας.
Θεωρούμε αυτά τα webinars ως άριστη ευκαιρία και εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των ιατρών. 
Με εκτίμηση


Κων/νος Πίκουλας
Πρόεδρος ΕΕΜΑ
Ακτινολόγος Δ/ντής ΕΣΥ
ΓΝΑ ΚΑΤ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

panellinio iatriko synedrio pahisarkias

13-15/05/2021 - 15ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας. Διαδικτυακή Συμμετοχή

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση Διαδικτυακής Διεξαγωγής 15ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνέδριου Παχυσαρκίας

 

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση Διαδικτυακής Διεξαγωγής 15ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνέδριου Παχυσαρκίας

 Προς Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου

Αθήνα, 8 Απριλίου 2021 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 15ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, αλλάζει μορφή διεξαγωγής και από Υβριδικό μετατρέπεται σε Διαδικτυακής Διεξαγωγής διατηρώντας ίδιες τις ημερομηνίες διεξαγωγής, από τη Πέμπτη 13 Μαΐου έως και το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Σας στέλνουμε σε επισύναψη την επίσημη επιστολή του Προέδρου της ΕΙΕΠ, κου Καπάνταη, καθώς και τα νέα γραφιστικά του συνεδρίου μας προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σας.

Σε επισύναψη:

 • Ανακοίνωση Διαδικτυακής Διεξαγωγής Συνεδρίου
 • Poster Συνεδρίου
 • Header Συνεδρίου

Μπορείτε να κάνετε χρήση μέρος ή και ολόκληρη την ανακοίνωση και φυσικά να παροτρύνετε το κοινό σας να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Συνεδρίου μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ιστοσελίδα Συνεδρίου: https://www.eiepcongress2021.gr/

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα στήριξή σας,
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας 

Ευθύμιος Καπάνταης                           Λεωνίδας Λαναράς
  Πρόεδρος ΕΙΕΠ                                  Γεν. Γραμματέας ΕΙΕΠ

elliniki pneumonolohgiki etaireia

Eλληνικη Πνευμονολογική Εταιρεία - Κλινικό Επικαιροποιημένο φροντιστήριο φροντίδας ασθενούς με COVID-19: απο την κοινότητα στο νοσοκομείο και πάλι πίσω στην Κοινότητα

Αγαπητοί συνάδελφοι,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Webinar που ετοιμάζουμε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ)  με θέμα:
"ΚΛΙΝΙΚΟ, UPDATED ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ COVID-19: ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Τι μάθαμε ως σήμερα"
Την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 από τις 6 μμ - 8.30 μμ
Θα γίνει μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική συζήτηση με παρουσίαση περιστατικών διανθισμένων με εικόνες και βίντεο.
Στο τέλος, θα δοθούν τα take home messages βασισμένα πάνω στην εμπειρία των ομιλητών μας, τους διαθέσιμους αλγορίθμους και την υπάρχουσα βιβλιογραφία.
Το blog του Webinar όπου μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές είναι το
Και το link του Event στο Facebook όπου μπορείτε να δηλωθεί συμμετοχή είναι το
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Στυλιανός Λουκίδης 
Πρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας 
Καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ 
 
Συνδιοργανωτές
 
Ιωάννης Μπαραμπούτης
Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ,
Παθολογικής Κλινικής αποκλειστικής νοσηλείας COVID-19, Νοσοκομείο "Η Παμμακάριστος", Αθήνα
 
Σπυρίδων Γούλας 
Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Γαστρεντερολογικό τμήμα, Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου, Αθήνα 
 
Αντώνιος Λιόλιος 
Παθολόγος - Εντατικολόγος, Critical Care Attending, Remote ICU, USA
 

HIPATITIS

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο e-Summit “Εξάλειψη της Ηπατίτιδας C στην Ελλάδα του 2021” το οποίο θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 22 Απριλίου 2021.

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, πατήστε ΕΔΩ.

Για το πρόγραμμα πατήστε  ΕΔΩ.

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ.

ANOSOLOGIA

Διαδικτυακό Σεμινάριο:Όταν η Ανοσολογία συναντά την Εσωτερική Παθολογία

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

 

 

synedrio enterou

 

3-6 Ιουνίου 2021. Αθήνα. 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονοδών Νόσων του Εντέρου.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

8oUltrasound 600x600

25-27/06/2021.Θεσσαλονίκη.

Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Aγαπητοί κύριοι καλησπέρα σας,

Εκ μέρους τουΚαθηγητή Γεώργιου Μακρυδήμα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2021 στο ξενοδοχείο
The Met στη  Θεσσαλονίκη.
 

symposio kardiologias

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Α΄ Καρδιολογική Κλινική & το Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Εταιρία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνει σε συνέχεια των έξι (6) διημερίδων το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας 2021, στο Αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, 4-6 Νοεμβρίου 2021, στην Αθήνα.Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και οι εισηγητές μας καταξιωμένοι ειδικοί, θα συνοψίσουν όλα τα νεότερα, τεκμηριωμένα, επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Επεμβατικής Καρδιολογίας.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε live επεμβάσεις δύσκολων περιστατικών και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτά.Και φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε η διημερίδα θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και live μέσω του cardioact.gr έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία της επιστημονικής εκδήλωσης.Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

 

unnamedunnamed

ba1f8bfb 0601 40e2 ba10 d9274af98113

21o Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας. 25-27/06/202. Λάρισα. Τμήμα Ιατρικής. Αμφιθέατρο Ιπποκράτης.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 21ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 25-26-27 Ιουνίου 2021 στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Βιόπολις, Λάρισα.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη προβεί σε όλες τις αναγκαίες διευθετήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του Συμποσίου με όλους τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται.Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία και διαδικτυακά

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο συμπόσιο είναι δωρεάν.

Προσβλέπουμε στη δυναμική συμμετοχή σας.

Γεώργιος Συρογιαννόπουλος
Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πρόεδρος Εταιρείας Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας

11th International Congress of Internal Medicine

11o Διεθνές Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας. 4-6 Ιουλίου 2021. Διαδικτυακή Μετάδοση

 

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

ΦΟΡΕΑΣ

imeres nefrou

 

Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2021

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού 2021, η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία διοργανώνει Διαδικτυακή 

Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 (18:00-20:30). 

 

Το Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ημερίδας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.worldkidneyday.gr

POSTER

 

Image result for medical congresses 

 

GYNAECOLOGIC ONCOLOGY TREATMENT IN THE ERA OF COVID-19 (WEB EVENT)

13.Φεβ.2021

Ινστιτούτο Γυναικολογικής Ογκολογίας & Μαστολογίας σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική–Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ.

www.voyagertravel.gr

Η Παθολογία της Κύησης σε 40 Ερωτήσεις (WEB EVENT)

6.Μαρ.2021 - 7.Μαρ.2021

Ινστιτούτο Γυναικολογικής Ογκολογίας & Μαστολογίας σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική–Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ.

www.voyagertravel.gr

                       

3η Διημερίδα «Σύγχρονες απόψεις στην Νευροεντατική»

9.Απρ.2021 - 10.Απρ.2021

Mediterranean Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

www.voyagertravel.gr

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος εντέρου – Πρωκτού

14.Μαι.2021 - 16.Μαι.2021

Grand Hotel, Θεσσαλονίκη

www.8coloproctology2021.gr

28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας

11.Jun.2021 - 13.Jun.2021

Electra Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

www.otology2020.gr

Με εκτίμηση για το VOYAGER TRAVEL & CONGRESS

Πάρις Παπαϊωάννου

 

VOYAGER TRAVEL & CONGRESS

Vas. Irakleiou 26, 546 24, Thessaloniki, GR

T: +30 2310 250401, F: +30 2310 250418

e-mail: congress-secretary@voyagertravel.gr
website: www.voyagertravel.gr

IATRIKOS SYLLOGOS ARGOLIDAS

 

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας. Webinar - 20/12/2020 - Covid-19. Νεότερες Εξελίξεις

 

ISA WEbInvitation αντίγ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Outlook 0u3zpnxr
 
Αξιότιμοι κύριοι,

Εκ μέρους του καθηγητή Απόστολου Μαμόπουλου Πρόεδρου, της Αγγελικής Γερεντέ Γενικής Γραμματέως, υπεύθυνης της PAN COVID registry για την Ελλάδα και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικήςθα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του webinar με θέμα "COVID-19 Κύηση & Τοκετός: Παρουσίαση Ελληνικών Δεδομένων", που θα πραγματοποιηθεί  τοΣάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00 με δωρεάν συμμετοχή.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης. Παρακαλούμε πολύ όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για την εκδήλωση.

Στη διάθεσή σας για τυχόν συμπληρωματικές πληροφορίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

banner

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση την Υπουργική Απόφαση, 6η Διημερίδα Επεμβατικής Καρδιολογίας - CARDIOACT 2020, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με διαδικτυακή παρακολούθηση11- 12 Δεκεμβρίου 2020.


Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και οι εισηγητές μας καταξιωμένοι ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συνοψίσουν για όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Επεμβατικής Καρδιολογίας

Φέτος λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε η διημερίδα θα μεταδίδεται αποκλειστικά με διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας μας

Παρακαλώ πολύ πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πατώντας ΕΔΩ θα βρείτε το πρόγραμμα.

Ελπίζουμε και φέτος να στηρίξετε τη διοργάνωση αυτή που έχει στεφθεί με επιτυχία τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

karta isr 2021

 Μητροπολίτης Ρόδου κκ Κύριλλος

 

Webinar Covid19 2020 1240x540 December 019557 2

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, εναρμονισμένη στις εξελίξεις, συνεχίζει το έργο της διοργανώνοντας την διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο «Υπέρταση | Σακχαρώδης Διαβήτης | Αιματολογία στην εποχή της νόσου Covid-19».
Οι εισηγητές μας, καταξιωμένοι επιστήμονες, θα μας ενημερώσουν για τα σημερινά δεδομένα της πανδημίας και θα δώσουν οδηγίες για την αντιμετώπιση των ασθενών αυτών στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ματίνα Παγώνη

Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε.)
Συντονίστρια Διευθύντρια Γ΄ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Επιστημονικά Υπεύθυνη Λιπιδαιμικού Ιατρείου, Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Πρόεδρος Ανωτάτου Πειθαρχικού Π.Ι.Σ.
Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ
Αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ

1fc372946c0b98fb8d7f87d4c38ea83a M
 
Αγαπητές Κυρίες και Κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ διοργανώνει,  την 15η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντησή της
η οποία θα πραγματοποιηθεί την 20-22 /11/2020 διαδικτυακά λόγω των έκτακτων
μέτρων που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας που σχετίζεται με τον ιό COVID-19.
Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής
πλατφόρμας: www.nowcongress.gr.
Σας αποστέλλουμε συνημμένα το τελικό επιστημονικό πρόγραμμα, και είμαστε στη
διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με Εκτίμηση,
Konstantinos Lagos
SCL First Events Congress & Travel
3 Prousis Street, 10440, Athens, GR
Cell +30 6978449434
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.sclevents.gr
 
 

pediatric webinars

Διαδικτυακά σεμινάρια «Συνεχιζόμενη Παιδιατρική Ενημέρωση» 2020-2021 της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής Παν. Πατρών

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1596177720 INFECTIONS

30.10-01.11/2020. Αθήνα. Συνέδριο Λοιμώξεων «Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020»

 

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση  συνεδρίου με τίτλο «Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020», το οποίο διοργανώνεται από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων.

Το εφετινό ετήσιο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί  30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα, στο DIVANI CARAVEL και θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για την  επιστημονική  κοινότητα, αφού εκτός των άλλων σοβαρών λοιμώξεων που θα συζητηθούν, κύριο θέμα του θα αποτελέσουν οι εξελίξεις της πανδημίας του COVID 19, με βασικούς ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες και μέσα από την επιστημονική ομάδα του Υπουργείου Υγείας, που διαχειρίζονται με απόλυτη επιτυχία τη πανδημία, αποτρέποντας μια σοβαρή κρίση Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα αναλυθούν, εκτός ενός μεγάλου φάσματος λοιμώξεων όλες οι εξελίξεις της πανδημίας, επιδημιολογικά και ιατρικά, καθώς και ζητήματα κοινωνικής και πολιτικής προστασίας. Επίσης θα αναλυθούν, θέματα μετάλλαξης του ιού, ανοσίας, δυνατότητες θεραπείας- πιθανού εμβολίου και αποτελεσματικότητας του, καθώς-και οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και  ελέγχου των λοιμώξεων.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας,
σας περιμένουμε στο Συνέδριο «Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020».


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Γεώργιος Πετρίκκος Εμμανουήλ Ροηλίδης Γεώργιος Λ. Δαΐκος
Πρόεδρος
Μεσογειακού Ινστιτούτου Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων
Πρόεδρος

Οργανωτικής Επιτροπής
Συνεδρίου

Πρόεδρος

Επιστημονικής Επιτροπής
ΣυνεδρίουΤο συνέδριο θα είναι υβριδικό δηλ. θα υπάρχει ζωντανή παρουσία και ταυτόχρονη μετάδοση με Live Streaming
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Βάση των νέων κανονισμού λόγω COVID 19, απαραίτητη η προεγγραφή σας

 

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

27o EEMMO HEADER Athens Hilton Hotel 970

 

 ΝΕΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών   6-8 Νοεμβρίου 2020, Hilton Athens, Αθήνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.) έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τον δείκτη επικινδυνότητας που αυτή τη στιγμή είναι υψηλός στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε τη μεταφορά του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου στην Αθήνα με την ήδη ανακοινωμένη υβριδική μορφή στις ίδιες ημερομηνίες διεξαγωγής, 6 έως 8 Νοεμβρίου 2020.  Ο νέος χώρος διεξαγωγής είναι το συνεδριακό ξενοδοχείο Hilton Athens.Θεωρούμε ότι η επιλογή της Αθήνας αποτελεί την πιο ασφαλή λύση δεδομένων των συνθηκών καθώς ο χώρος διεξαγωγής πληροί και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η μετάβαση των συμμετεχόντων από την Περιφέρεια πραγματοποιείται με περισσότερες εναλλακτικές και παρ΄όλο που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι εξίσου μεγάλος, η πιθανότητα ενός ακόμα lockdown στην πρωτεύουσα είναι ελπίζουμε απομακρυσμένος για το επόμενο χρονικό διάστημα.Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο διαμορφώθηκε με την επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για επιστημονική ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας, παραμένει το ίδιο.  
Η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά είναι σημαντική για εμάς, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι συνθήκες μας επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων.Σε επισύναψη σας στέλνουμε το νέο Banner του Συνεδρίου, προς ανανέωση ή ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας με link στο site του συνεδρίου http://www.27eemmo.gr/ .Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.Θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία σας και κυρίως η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά.
Προσδοκούμε να σας καλωσορίσουμε σε μία ακόμη γόνιμη επιστημονική συνάντηση.Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος

Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019 – 2020

 LINK ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

DIABDERM2020 QRP pdf

Πανελλήνιο Συνέδριο: Δερματικές Παθήσεις και Διαβήτης. 27-29/11/2020. Πορταριά Πηλίου

 

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

WEBINAR

Εξελίξεις στον  COVID - 19 │ 20 Οκτωβρίου 2020_18:30 - 20:30

WEBINAR COVID

 

Η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, σας προσκαλεί σε Webinar
την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 18:30 – 20:30 με τίτλο:
Εξελίξεις στον C
ovid-19

Το Webinar θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος, κύριος Γεώργιος Αυτιάς

και η Πρόεδρος της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος, κυρία Ματίνα Παγώνη. 

Πληροφορίες

 • Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
 • Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της on line φόρμας εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ.
 • Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε ΕΔΩ, θα επιλέξετε "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ" και αφού συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το email που έχετε υποβάλλει και στην φόρμα εγγραφής, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την επιστημονική διαδικτυακή εκδήλωση.
 • Η διαδραστικότητα του Webinar θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλεται τα ερωτήματα σας στους συμμετέχοντες.
 • Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν σε ποσοστό τουλάχιστον 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή και είσοδο τους στην ζωντανή παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης.

 

ΕΛΛΑΔΑ | 2019 | ΕΓΧΡΩΜΟ | DCP | 108΄ | ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ασθενείς που νοσηλεύονται, μετά από σοβαρά ατυχήματα, στην κλινική Φυσικής Αποκατάστασης του ΚΑΤ, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους ή έστω να επανακτήσουν
την αυτονομία τους. Ακολουθώντας την αγωνιώδη πάλη τους, η ταινία ερευνά ένα από τα βασικά ανθρώπινα διλήμματα: Ελπίδα ή Αποδοχή;

«Πριν από χρόνια, βρέθηκα ο ίδιος για δυο μήνες σ΄ έναν θάλαμο του ΚΑΤ. Ήταν μια από τις πιο έντονες και διδακτικές εμπειρίες που έζησα ποτέ. Η νοσηλεία έχει πολλά να μας μάθει.
Για τον εαυτό μας, για την κοινωνία μας.» Με αυτόν τον στόχο, ο Γκαστίν επέστρεψε, χρόνια αργότερα, στο ΚΑΤ με την κάμερά του. Χωρίς σχολιασμό ή συνεντεύξεις, προσφέρει
στον θεατή μια ασυνήθιστα διεισδυτική ματιά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ανθρώπινης συνθήκης, με ένα ντοκιμαντέρ εξίσου συναρπαστικό με μία ταινία μυθοπλασίας.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Marco Gastine
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Yiannis Misouridis
ΜΟΥΣΙΚΗ: Nikos Veliotis
ΜΟΝΤΑΖ: Chronis Theoharis

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΣΤΙΝ
Ο Μάρκος Γκαστίν γεννήθηκε στο Παρίσι. Από το 1978, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.
Από το 1984 ασχολείται με τον κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και παραγωγός.
Το έργο του συμπεριλαμβάνει, επί το πλείστον, δημιουργικά ντοκιμαντέρ με κοινωνικό περιεχόμενο, όπως «Μασσαλία, Μακρινή Κόρη» (2004) ή «Θέμις» (2008).


ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ 
2019 Μέχρι τη Θάλασσα
2013 Δημοκρατία, ο Δρόμος του Σταυρού
2008 Θέμις
2004 Μασσαλία, Mακρινή Kόρη
1994 Αθήνα, Αναζητώντας τη Χαμένη Πόλη


 
  

Δείτε το trailer: Ντοκιμαντέρ "περα απο τη θαλασσα"

panakeia

Ρόδος 16-19/07/2020. Εταιρεία Πανάκεια. Φεστιβαλ Ταινιών Ψυχικής Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

H  Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «Πανάκεια» διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Ταινιών Ψυχικής Υγείας από τις 16 Ιουλίου έως και τις 19 Ιουλίου 2020 στο Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας.

Φέτος, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα πραγματοποιηθούν διπλές προβολές για την κάθε ταινία, μία αναφερόμενη στα δικαιώματα των ψυχικά ασθενών και μία αναφερόμενη στη Νόσο Alzheimer. Παρακαλούμε για την κράτησή σας εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Ώρα προσέλευσης 8.30

Ώρα προβολής 9.00

Τηλ κρατησεις στο 22410 78315 και 22410 39530 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ραδιόφωνο Λυχνάρι

Με τη στήριξη:

Δημοτικός  Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου

                

16 και 17 Ιουλίου

ΖΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΑΓΑΠΑ ΜΙΑ

101 λεπτά, 13+

Σενάριο: María Mínguez, Σκηνοθεσία: María Ripoll

Πρωταγωνιστούν: Oscar Martínez, Inma Cuesta, Mafalda Carbonell, Nacho López, Isabel Roquena, Aina Clotet

Μια δραματική ιστορία, με στοιχεία κωμωδίας, για έναν Πανεπιστημιακό καθηγητή μαθηματικών που μαθαίνει ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Μια νόσο σκληρή, που σβήνει απροσδόκητα σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Καθώς η κατάστασή του συνταξιούχου καθηγητή επιδεινώνεται, η σχέση του με την παροξυσμική, αλλά με καλές προθέσεις, κόρη του και η συνειδητοποίηση των όσων έρχονται τον στέλνουν σ’ ένα ταξίδι για να βρει μια μεγάλη αγάπη της νιότης του που δεν έχει ποτέ ξεχάσει. Θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με τη χαμένη του αγάπη πριν η μνήμη του τον εγκαταλείψει;

 

18 και 19 Ιουλίου

55 STEPS

115 ΛΕΠΤΑ, 13+

Σενάριο: Marc Bruce Rosin, Σκηνοθεσία: Bille August

Πρωταγωνιστούν: Helena Bonham Carter, Hilary Swank, Jeffrey Tambor, Johan Heldenbergh

Όταν η Eleanor Riese, που έχει διαγνωσθεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και ήπια νοητική υστέρηση, ανακαλύπτει ότι η θεραπεία που της χορηγείται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο επιφέρει σοβαρές παρενέργειες για τη σωματική της υγεία, αποφασίζει να προσλάβει τη δικηγόρο Collete Hughes από την Υπηρεσία για τα Δικαιώματα των Ασθενών. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου δικηγόρου Mort Cohen, προσπαθούν να διεκδικήσουν δικαστικά το δικαίωμα των ασθενών να συναποφασίζουν με τους θεράποντες ψυχιάτρους τη βέλτιστη φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή τους. Στο μεταξύ, η αποφασιστική και ακούραστη Eleanor και η συναισθηματική Collete γίνονται αχώριστες φίλες, μία φιλία όπου η ιδιαίτερη και αισιόδοξη ψυχιατρική ασθενής Eleanor δίνει στην ευαίσθητη και εργασιομανή Collete μερικά μαθήματα για την ίδια τη ζωή.

ΠΑΝΑΚΕΙΑ

unnamed 3

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για την πραγµατοποίηση του 2ου Πανελλήνιου Πολυθεµατικού Συνεδρίου Αυτοάνοσων Νοσηµάτων, Ρευµατολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, µε ∆ιεθνή Συµµετοχή, 25-27 Σεπτεµβρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο NATURA, στη Λίµνη Πλαστήρα.Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ρευµατικών Παθήσεων και την Κλινική Ρευµατολογίας και κλινικής Ανοσολογίας, του Πανεπιστηµιακού Γενικού Νοσοκοµείου Λάρισας, Τµήµα Ιατρικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας.Πατήστε ΕΔΩ για την B’ Ανακοίνωση
Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας
Πατήστε ΕΔΩ για την υποβολή των περιλήψεων εργασίων

[Όλες οι εργασίες θα δημοσιευτούν στο Mediterranean Journal of Rheumatology (Pubmed listed)]

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή και εμείς προσωπικά θεωρούμε τη συµµετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

       
Ο Πρόεδρος
του Συνεδρίου
Λάζαρος Ι. Σακκάς
Ο Αντιπρόεδρος του Συνεδρίου
& Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
∆ηµήτριος Π. Μπόγδανος
IMG 3211 
 
 
 
 
Προβολές ταινιών στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου - ΔΟΠΑΡ
Θερινό Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ, ώρα 21.00
Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
Freedom Writers - Οι Συγγραφείς της Ελευθερίας (2007)
Αμερικανογερμανική ταινία του Ρίτσαρντ ΛαΓκραβενέζ, με τους Χίλαρι Σουάνκ, Πάτρικ Ντέμσι, Ιμέλντα Στόντον.

Θερινό Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ, ώρα 21.00
Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020
Πάτερσον (2016)
Αμερικανογαλλική ταινία του Τζιμ Τζάρμους, με τους Άνταμ Ντράιβερ, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Μπάρι Σαμπάκα Χένλεϊ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου
Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου
Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, 851 33 Ρόδος
Τηλ.: 22410 32510, 32520
Fax: 22410 32455

unnamed 4

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Α΄ Καρδιολογική Κλινική & το Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την 6η Διημερίδα Επεμβατικής Καρδιολογίας - CARDIOACT 2020, στο Αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, 6-7 Νοεμβρίου 2020, στην Αθήνα.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε live επεμβάσεις δύσκολων περιστατικών και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτά. Θα παρουσιασθούν περιστατικά που θα περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους της Επεμβατικής Καρδιολογίας στις στεφανιαίες αρτηρίες και στις δομικές παθήσεις. Επίσης θα υπάρχουν workshops για τη χρήση του υπερηχογραφήματος στην προετοιμασία των ασθενών, αλλά και στη διεπεμβατική καθοδήγηση. Θα υπάρχουν βέβαια και εισηγήσεις από καταξιωμένους ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Επεμβατικής Καρδιολογίας.
Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και οι εισηγητές μας καταξιωμένοι ειδικοί, θα συνοψίσουν .

Φέτος λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε η διημερίδα θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και live μέσω του cardioact.gr, έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Για την Εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

Ελπίζουμε και φέτος να στηρίξετε τη διοργάνωση αυτή που έχει στεφθεί με επιτυχία τα τελευταία πέντε χρόνια.

webinar1

 

Η προβολή του Webinar θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας (www.hel-soc-andro.org) και είναι ΔΩΡΕΑΝ
Συντονιστές: Δρ. Σταματίνα Χ. Νικοπούλου (Ενδοκρινολόγος, τ. Διευθύντρια Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», Πρότυπο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτου και Μεταβολισμού, Γλυφάδα Αττικής), Δρ. Ιωάννης Βακαλόπουλος (Χειρουργός Ουρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας Ανδρολογίας Α.Π.Θ., Πρόεδρος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας, Αντιπρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00-15:10 Εισαγωγή
15:10-15:30 Αίτια και διερεύνηση ανδρικής υπογονιμότητας Ομιλητής: Χρήστος Π. Τσαμέτης (Ενδοκρινολόγος, Κλινικός Ανδρολόγος ΕΑΑ, Διδάκτωρ Ιατρικής Α.Π.Θ., Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής, Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., ΓΝΘ «Παπαγεωργίου») )
15:30-15:50 Αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας: Η ενδοκρινολογική προσέγγιση. Ομιλήτρια: Ευαγγελία Ανδρέου (Ενδοκρινολόγος Κλινικός Ανδρολόγος)
15:50-16:10 Αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας: Η ουρολογική προσέγγιση. Ομιλητής: Ακύλας-Γεώργιος Κουθούρης (Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής, Α΄Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Παπαγεωργίου», Ουρολόγος Ειδικός Κλινικός Ανδρολόγος)
16:10-16:30 SARS-CoV-2 και σπέρμα Ομιλήτρια: Λίνα Ευγενή (Βιολόγος Αναπαραγωγής, «Κρυογονία» Τράπεζα Κρυοσυντήρησης)
16:30-17:30 Παρουσίαση περιστατικών-Συζήτηση

AIDS

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επιτυχούς διεξαγωγής της 1ης, 2ης, 3ης, 4ης, 5ης, 6ης & 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες», η οποία διοργανώνεται, μεταξύ άλλων, από την Επιστημονική Εταιρεία Επιδημιολογίας, Βιοστατιστικής & Προληπτικής Ιατρικής, την Α ́ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», την Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», την Β ́ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», την Δ ́ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», την A ́ Κλινική Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παθολογική Κλινική – Τμήμα Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών του Γ.Ν. Πάτρας και το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα χρόνια, και θα συνεχίζουν να παίζουν, οι Συνεργαζόμενοι Φορείς της Συνάντησης και συγκεκριμένα ο ΟΚΑΝΑ,το ΚΕΘΕΑ, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος, η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Έρευνας AIDS & Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS, η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ελλάδος, ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», οι ΜΚΟ «Κέντρο Ζωής» και «Praksis» και η Hepatitis B&C Public Policy Association.

Η επιστημονική Συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 24 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Titania, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός της 8ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες» είναι η σφαιρική προσέγγιση του HIV/AIDS και των ιογενών ηπατιτίδων στη χώρα μας, αφιερώνοντας χρόνο για τα πραγματικά προβλήματα τα οποία απασχολούν επιστήμονες υγείας, ασθενείς, ευάλωτους πληθυσμούς, αρχές δημόσιας υγείας και κοινό.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στην επιδημιολογία, διάγνωση, θεραπεία και την ολιστική πρόληψη και αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ειδικές συνεδρίες, δορυφορικές διαλέξεις και το φοιτητικό βήμα.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της Συνάντησής μας, σας προσκαλούμε στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής
της 8ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες»

 

κ. Άγγελος Χατζάκης
Καθηγητής Επιδημιολογίας
και Προληπτικής Ιατρικής,
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

κ. Βάνα Σύψα
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιδημιολογίας
και Ιατρικής Στατιστικής,
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Φόρμα Εγγραφής

Οδηγίες Υποβολής Περιλήψεων

sd

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να σας καλωσορίσω εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης, για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, που θα πραγματοποιηθεί
11 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Grand Serai.

Στις ημέρες μας η αυξανόμενη συχνότητα, νοσηρότητα και θνητότητα των νοσημάτων του μεταβολισμού (Παχυσαρκία, Μεταβολικό Σύνδρομο, Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία) και των επιπλοκών τους – κύρια των καρδιαγγειακών νοσημάτων – επιβάλλει την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη σωστή αντιμετώπισή τους.

Με στόχο να συμβάλλουμε στη μείωση της επίπτωσης των μεταβολικών νοσημάτων, παρεμβαίνουμε με τις εκδηλώσεις του Ινστιτούτου και με την οργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα καθώς και οι νέες εξελίξεις που αφορούν στην πρόληψη και στη θεραπευτική αντιμετώπιση με εξατομίκευση στην κλινική πράξη των παραπάνω παθολογικών καταστάσεων σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Ιδιαίτερη συμβολή στους στόχους του Συνεδρίου έχει η παρουσίαση του ερευνητικού έργου αξιόλογων συναδέλφων, τους οποίους ευχαριστούμε ιδαίτερα.

Σε εποχές μεγάλης οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα δύσκολης για τη χώρα μας αλλά και για όλους μας, η Οργανωτική Επιτροπή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο να είναι μια ευχάριστη και παραγωγική διαδικασία που θα συμβάλλει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή μας.

Προσδοκούμε και αναμένουμε την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας


Για την Οργανωτική Επιτροπή
Με εκτίμηση
Σταύρος Ι. Παππάς
Προκαταρκτικό Πρόγραμμα
Φόρμα Εγγραφής
Φόρμα Υποβολής Περιλήψεων

eegs logo

25-27/09/2020. Πτολεμαϊδα. 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής.

AFISA 2

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

 

 

hsoge for nvrachnis

 

 

Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος. Υπερηχογράφημα Αρχόμενης Κύησης (5-10 Εβδομάδων)

 

f3a2c72e bc19 4197 aedf 0fdc2240b7a0

ΣΕΛΙΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

81d6dd1b 3c29 4df5 a515 e31638bfbc70

 

Λάρισα - Αναβολή - Μετάθεση 20ου Παιδιατρικού Συμποσίου Κεντρικής Ελλάδας

 

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
18-20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020,
LARISSA IMPERIAL, ΛΑΡΙΣΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 20ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ήταν προγραμματισμένο για τις  27-29 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial στη Λάρισα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω των εκτάκτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και στη χώρα μας εξ αιτίας της επαπειλούμενης πανδημίας από τον κορονοϊό SARS-CoV2.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει οριστεί το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ ο τόπος διεξαγωγής παραμένει ο ίδιος, το ξενοδοχείο Larissa Imperial στη Λάρισα.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη προβεί σε όλες τις αναγκαίες διευθετήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάθεση και διεξαγωγή του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία που ορίστηκε.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν.

Γεώργιος Συρογιαννόπουλος
Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πρόεδρος Εταιρείας Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας

 

Γραμματεία Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Tηλ.
& fax  2413501113
http://www.med.uth.gr/pediatrics/

Γραμματεία Συνεδρίου

EVEREST TRAVEL & CONGRESSES

Λυκούργου 14-16, 105 52, Αθήνα

Τηλ: 2103249242

Fax: 2103242395

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.everesttravel.gr

a452507d42544b8090d36f7017d0491cfasa xhmeio eventora 2

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την από 8/3/2020 ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για τις επόμενες 4 εβδομάδες αναστέλλονται όλες οι συνεδριακές εκδηλώσεις στην επικράτεια, στο πλαίσιο των προληπτικών ειδικών μέτρων που αφορούν δράσεις για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του ιού COVID-19 (κορονοϊού) στη χώρα μας.
Ως εκ τούτου το Συνέδριο «Ημέρες Παθολογίας 2020 – 29ο Έτος» που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 02-04 Απριλίου 2020, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza αναβάλλεται.

Για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής θα υπάρξει εκ νέου σχετική ενημέρωση.
Για τη γραμματεία του Συνεδρίου, Αναστασία Ιωάννου
E.T.S. Events & Travel Solutions S.A. 154 El.
Venizelou Str N. Smyrni, Athens, Greece, 171 22 Tel.: +30 210 98 80 032 (ext.47) Mob.: +30 6945 150741 

Fax.: +30 210 98 81 303

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: www.events.gr, www.ets.gr, www.dmc.gr


Ενημερωτική εκδήλωση Ι.Σ.Ρ. σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο και το Τ.Ε.Ε. Δωδ/σου, για τον νέο ασφαλιστικό Νόμο Ν. 4670/2020.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (live streaming)
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ COVID-19.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για τον νέο ασφαλιστικό Νόμο Ν. 4670/2020 παρακαλούμε επισκεφθείτε τις παρακάτω υπερσυνδεσεις:

https://youtu.be/PQVYnP6nk14

https://www.youtube.com/watch?v=PQVYnP6nk14

AFISA EPAGGELMATIKOS PROSANATOLISMOS FINAL 2

¨Διερευνώντας τις κατευθύνσεις προς το Επαγγελματικό Μέλλον.¨

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

 

PROSKLISI EPAGGELMATIKOS PROSANATOLISMOS FINAL 1

EEAX

Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής Αγγειολογίας. 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο 19-21.03.2020. Αθήνα.

 

ΑΦΙΣΑ

logo 1

5ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας. Αθήνα 8 - 9 Φεβρουαρίου 2020.

 

SaveTheDate

 

5ο Συνέδριo της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας

H Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας διοργανώνει το 5ο Συνέδριό της, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο ανέρχεται στα 50€ και θα χορηγηθεί  Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στο τέλος του Συνεδρίου. Η συμμετοχή των Φοιτητών Ιατρικής είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα του 5ου Συνεδρίου της  Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γεώργιος Π. Χρούσος
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής
Ιατρική Σχολή Εθνικού & Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής
και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας

Βασιλική Γκρέκα - Σπηλιώτη
Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής  Ενδοκρινολογίας 
Ιατρική  Σχολή  Πανεπιστημίου Πατρών
Γενική Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας

Διοργάνωση - Πληροφορίες:
Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας
κος Αγκουριδάκης Γιώργος
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

paidiki aimatologia2020 featured

Θεσσαλονίκη. 25.01.2020.

1η Ημερίδα Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Βορείου Ελλάδος

 

ΑΦΙΣΑ

prosklisi

Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου "Μαζί με δύναμη για τη ζωή " - Ημερίδα " Καρκίνος και πρόληψη"

Θεματολογία


Αντικαρκινική Διατροφή.
Ο ρόλος των νέων μοριακών τέστ στην πρόληψη του καρκίνου.
Η πρόληψη του καρκίνου στις γυναίκες.
Η πρόληψη του καρκίνου στους άντρες.
Η πρώτη ενημέρωση του ασθενούς και των οικείων του για την ασθένεια.
 
Οι καταξιωμένοι επιστήμονες Ιατροί  ομιλητές θα είναι :
Ο  κος. Δημήτριος Ματθαίος Δρ. παθολόγος ογκολόγος, επιστημονικός υπεύθυνος Μονάδας Χημειοθεραπείας        Ογκολογικού τμήματος Γ.Ν. Ρόδου.
Ο κος.  Γεώργιος Νασιούλας δρ. Επιστημονικός Διευθυντής Genekor MSA
Η κα.Μαρία Παρασκευά Παθολόγος Ογκολόγος Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Ο κος. Τσαβαρής επίκουρος επιμελητής Β' Μονάδας Χημειοθεραπείας Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν Ρόδου.
Ο κος. Γεώργιος Παπαδόπουλος Παθολόγος Ογκολόγος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
 
Σας περιμένουμε !!!!

THALIA small logo1

"Θάλεια" Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου. Κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Περιπλανήσεις στη μοναξιά…»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πρόεδρος Θάλεια Γεωργά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», σας προσκαλούν σε κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Περιπλανήσεις στη μοναξιά…».

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.
Με τη συμμετοχή του ιατρού-συγγραφέα Τίμου Μικρόπουλου, νευρολόγου-νευροφυσιολόγου και του Ρόδιου ποιητή Σουλεϊμάν Αλάγιαλη-Τσιαλίκ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και τη στήριξη του Δήμου Ρόδου.          

Με τη μουσική συμμετοχή του κιθαρίστα Γιώργου Κατσιμπράκη.

Χορηγός αερομεταφορών: Aegean Airlines
Χορηγός φιλοξενίας: Best Western Plaza Hotel

«Τα βράδια-αθάνατα κρύσταλλα ονείρων
αστράφτουν στα περβάζια και ταξιδεύουν
με την ελαφρότητα ενός αέρινου καθρέφτη.
Οι τριγμοί απ' τα σανίδια με διαπερνούν
ως μονοχορδία από αίσθημα ερημίας.»

Σουλεϊμάν Αλάγιαλη-Τσιαλίκ. Από τη συλλογή: Νυχτερινές ηχορρυθμίες. Εκδόσεις Δωδώνη, Αθήνα 1995.

 ΑΦΙΣΑ

poster 30 Layout 1  poster Layout 1

Αδελφότητα Κρητών Ρόδου "Ο Ψηλορείτης" - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου

EPIMELITIRIO 12NHSOU

06.11.2019. Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

08a1bcb24074127a60bace5f3cea5c52 XL

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Αθήνα. 23.10.2019 Ενημερωτική Ημερίδα - "Κλινικές Μελέτες. Πάντα ένα βήμα μπροστά".

Τελικό Πρόγραμμα

image004

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ). Αθήνα 7-9 Νοεμβρίου 2019. Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας Ηλικιωμένων.

Τελικό Πρόγραμμα

5ESTHNOS SD1n pdf

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 5η Επιστημονική Συνάντηση της στο Tinos Beach Hotel στην πανέμορφη Τήνο  22-24 Μαΐου 2020.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κος Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας - Διαβήτη Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική – Μονάδα Έρευνας – Διαβητολογικό Κέντρο, Πανεπιστημιακό Γ.Ν.Α. «Αττικόν», Αθήνα.

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν στις ειδικότητες: Παθολογία, Καρδιολογία, Διαβήτης, Αναπνευστικό, Λοιμώξεις και Ανοσοανεπάρκεια

Με τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξετε και φέτος 5η χρονιά διοργάνωσης – ετούτη την εκδήλωση,  σας αποστέλλουμε το Save the Date.

Παρακαλώ πολύ για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επισκεφθείτε το site www.5synantisieekdm.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

e791ab626e6785062374d45b25cc6e7f M

6th Masterclass in Arthroplasty Surgery Thessaloniki - Current Concepts in Advanced Arthroplasty Surgery

December 6th-8th 2019

Porto Palace Hotel, Thessaloniki Greece

ΑΦΙΣΑ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

 

 

unnamed

Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου "Ο Αγ. Εφραίμ". Διοργάνωση 2ου Πρωταθλήματος 5Χ5.

Ημερίδα Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας:”Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση: Από το άσυλο στην κοινότητα”

 
-

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με ημερίδα με θέμα:
“Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση: Από το άσυλο στην κοινότητα”.


Πρόγραμμα συνεδρίου:
-“Ο ρόλος της ψυχιατρικής κλινικής στο πέρασμα από το άσυλο στην κοινότητα”, Δράκος Μιχάλης, ψυχίατρος

-“Ακούσια νοσηλεία στην ψυχιατρική : Το σουηδικό μοντέλο”,
Μπαχλαβά Δήμητρα, Νικολόπουλος Βασίλης, ψυχίατροι

-“Αποκατάσταση ακαταλογίστων δραστών και οι υπάρχουσες δυνατότητες”,
Μαρκοπούλου Μαρία, ψυχίατρος – ψυχιατροδικαστής

-“Το μετέωρο βήμα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στη χώρα μας: αιτίες και τρόποι υπέρβασης”, Στυλιανίδης Στέλιος, Ψυχίατρος-Ψυχαναλυτής, Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

-“Η ψυχική ασθένεια μέσω του παραμορφωτικού φακού των Μ.Μ.Ε.”, Σπανού Αγγελική, δημοσιογράφος

Ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa, ώρα 9:30, Είσοδος ελεύθερη.

271073fa434dfbedecc5cddef10cff3e M

 

Θεσσαλονίκη. 14-16/02/2020. Επιστημονική Εκδήλωση «Σύγχρονες Αντιλήψεις και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στην Εργαστηριακή Διάγνωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη»

Α΄Ανακοίνωση

Φόρμα Αίτησης

myoskeletikos ponos

Ρόδος. Πανελληνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Π.Τ. Δωδεκανήσου. Σάββατο 5.10.2019."Μακροχρόνιος Μυοσκελετικός Πόνος: Μύθοι και Αλήθειες."

69679882 2704037596297562 2443753305281658880 n

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

10:00-14:00 & 17:30-20:00/ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00

 

breast imaging society

Θεσσαλονίκη 31.10 -  02.11/2019. Hellenic Breast Imaging Society. 2019 Breast Seminar Series.

breast seminars

 

paidopsixiatriki etaireia ellados 610x304

11ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο - 14.06.2019 - Αθήνα.

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σου προσκαλούμε στις εργασίες του 11ου Πανελληνίου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου με θέμα: «Θεωρία και κλινική στην ψυχιατρική Παιδιού και Εφήβου: Ανιχνεύοντας τις νέες ψυχοπαθολογίες», που θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της European Society for Child & Adolescent Psychiatry (ESCAP), στις 14–16 Ιουνίου 2019, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση για την τελετή έναρξης του συνεδρίου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

 

 eeem logo eexx logo

Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής - Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου - 25ο Κοινό Πανελλήνιο Συνέδριο. Θεσσαλονίκη 19-21.09.2019

 

prosklisis

ΑΦΙΣΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

 

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Αναγεννητικής Ιατρικής

 

με θέμα «Νεότερα δεδομένα στη Βιολογία και τις ιατρικές εφαρμογές των βλαστοκυττάρων»

 

Θεσσαλονίκη,  ΚΕ.Δ.Ε.Α., στις 21 & 22 Ιουνίου 2019 

 

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Θάλειας Γεωργά

"Μπλε Σεβρολέτ"

Ένα παραμύθι μιας ζωής, στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Μια ζωής σαν σύννεφο, που ταξίδεψε στη δίνη του χρόνου, με το σχήμα μιας μπλε σεβρολέτ!

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:30 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου 

Με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».

 axtida

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΑΧΤΙΔΑ" θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγραμμάτα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49) έτους 2018.

Τα προγράμματα κατάρτισης θα περιλαμβάνουν τις παρακάτω Θεματικές Ενότητες :

 • Χρήση Η/Υ.
 • Υγιεινή & Ασφάλεια.

Έναρξη Προγραμμάτων : Οκτώβριος 2019.

Ο χώρος διεξαγωγής τους θα γνωστοποιηθεί μόλις συμπληρωθούν οι αιτήσεις.  

Υποδείγματα: 

 1. Δήλωση για προσωπικά δεδομένα.
 2. Αίτηση.

Για υποβολή δικαιολογητικών και πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2551 110 555.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΔΒΜ "ΑΧΤΙΔΑ"

53921449 2344808312230427 9135938464192135168 n

 

Πανάκεια: Ημερίδα για τη Νόσο Alzheimer:Προκλήσεις του σήμερα. Σάββατο 11 Μαϊου 2019

Πρόγραμμα ημερίδας

health care generic 1

 

6o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ 13 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗBCR 2019 POSTER FOR WEBAFISA 18.05.2019aktinologiaIBUS2019 POSTERexem

 

Προσεχή Ιατρικά Συνέδρια

1.       Ημερίδα Ψηφιακής Τομοσύνθεσης Μαστογραφικά Καθοδηγούμενων Βιοψιών, Χωρέμειο Αμφιθέατρο Νοσοκομείου Παίδων, Αθήνα, 18 Μαΐου 2019, www.prctravel.gr  

2.       3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού  «Διλήμματα και Αντιθέσεις», Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα, 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2019, www.prctravel.gr 

3.       IBUS COURSE 2019, Νοσοκομείο ΙΑΣΩ, Αθήνα, 6-8 Ιουνίου 2019, Οργάνωση:  ΙΒUS “Breast Imaging School”, ΣυνδιοργάνωσηΕΜΕΙΣ «Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση, Στήριξη»www.prctravel.gr 

4.       XVII Balkan Congress of Radiology (BCR 2019) & ESOR CourseΞενοδοχείο Aquila Atlantis, Ηράκλειο Κρήτης, 17-19 Οκτωβρίου 2019, www.bcr2019.gr

5.       7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, Ξενοδοχείο Royal Olympic, Aθήνα, 1-3 Νοεμβρίου 2019www.exem2019.gr 

6.       24ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο ΑκτινολογίαςΟργάνωση: Ελληνικό Κολέγιο Ακτινολογίας και Τμήμα Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Ακτινολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών,    Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, 14-16 Νοεμβρίου 2019, www.ekaradiology2019.gr  

7.       6o Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης, Θεσσαλονίκη, 13-15 Δεκέμβριου 2019www.prctravel.gr 

 Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου
θα παρουσιάσει τη Βιογραφία του Ψυχιάτρου και Προέδρου της «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»
Δρ. Αναστάσιου Πλατή,
με τίτλο  
«Δρομολόγιο-Δρ. Αναστάσιος Πλατής – ο Ψυχίατρος, ο Πολιτικός, ο Άνθρωπος»

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ρ κ. Ηλίας Τσέρκης,
ο γιατρός και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Ευάγγελος Μανδρακός,
ο Δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Μαστής,
η βιογράφος κα Τζίνα Δαβιλά &

ο Ψυχίατρος και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης
Δρ. Αναστάσιος Πλατής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου στη Ρόδο
την Τετάρτη 17.04.2019 & ώρα 18:00

 

17.04.2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

 

 

       

        

 

 Αφίσα

 Παρακάτω θα βρείτε το site με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το συμπόσιο: 
 https://www.events.gr/el/event/7ο Συμπόσιο Κλινικής Ογκολογίας  

Προσκλήσεις θα διατίθενται στα γραφεία του Ι.Σ.Ρ. από 18.01.2019   

Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία: 12η Μετεκπαιδευτική Ημερίδα της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας: Διακομιδή Νεογνού8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Grand Serai», Ιωάννινα.

Στο πρόγραµµα έχουν προσκληθεί και θα συµµετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από Νοσηλευτικά Ιδρύματα ολόκληρης της χώρας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν πάνω σε θέματα που αφορούν στη διακομιδή νεογνού, η οποία αποτελεί αναγκαιότητα, ενώ επιπλέον για τη χώρα μας απαιτείται προσαρμογή  στις γεωγραφικές της ιδιαιτερότητες.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων,  θα τεθούν στο επίκεντρο, θέματα όπως η ενημέρωση γονέων για επικείμενο πρόωρο τοκετό, η οργάνωση περιγεννητικών κέντρων και περιγεννητικής φροντίδας ανά περιφέρεια (Regionalization), η ενδομήτρια διακομιδή, η σταθεροποίηση - αναζωογόνηση πρόωρου - προβληματικού νεογνού, η διακομιδή νεογνού με επίγειο ή/και εναέριο μέσο μεταφορά,
η ενημέρωση - ψυχολογική υποστήριξη γονέων του διακομιζόμενου νεογνού και η έκβαση των διακομιζομένων νεογνών.

PAIDOKARDIOLOGIAS NEWSLETTER 2 01

Αθήνα.Σάββατο 15/12/2018: 15ο Σεμινάριο Πρακτικά Θέματα Παιδοκαρδιολογίας

PAIDOKARDIOLOGIAS XAIRETISMOS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι ιατροί μέλη του Ι.Σ.Ρ. που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι:

 • Ελένη Φαναράκη, Παιδίατρος-Νεογνολόγος με θέμα παρουσίασης:

"Η χρησιμότητα ή μη των εμβολίων στη βρεφική - παιδική ηλικία". 


 • Γεώργιος Σουρούλιας, Παιδοψυχίατρος με θέμα παρουσίασης:

"Κακοποίηση του Παιδιού και παιδικό τραύμα".

 

04 Νοεμβρίου στις 09:30 – 14:30. Αγώνας δρόμου-περπάτημα κατά του καρκίνου.

on Facebook: https://www.facebook.com/rhodesforlife/

Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Εθελοντική Οργάνωση η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου περίπατο με σκοπό τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως κύριο χαρακτηριστικό της οποία είναι η μαζική συμμετοχή σε περπάτημα – αγώνα δρόμου με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι κάθε χρόνο διαφορετικού χρώματος.

 

Σημεία:

 • Κεντρικό περίπτερο στο πεζόδρομο δίπλα στο Ακταίον
  Ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου 11.00-13.30 και 18.00-20.00 και τα Σάββατα 10.30-14.00!
 • ΓΕΛ Κρεμαστής καθημερινα πρωινά στο σχολείο και κάθε Σάββατο 11-1 στην πλατεία Κρεμαστής.
 • Στο ορεινό χωριό της Ρόδου, στο Έμπωνα.

 

images
 
  
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Οι ψυχικά πάσχοντες αποτελούν μια μικρή ομάδα πληθυσμού που δύσκολα μπορεί να προστατευθεί από μόνη της, να ορθώσει το ανάστημά της, να διεκδικήσει  τα αυτονόητα.
Πρόκειται για τους ψυχικά πάσχοντες συνανθρώπους μας που ακόμα και σήμερα παραμένουν «παιδιά ενός κατώτερου Θεού», που αντιμετωπίζονται πάντα με ιδιαίτερο τρόπο τόσο από την κοινωνία, όσο και από τον εκάστοτε νομοθέτη.
Η διαχρονική αυτή αντίληψη για ιδιαίτερη μεταχείριση των ατόμων με ψυχικά προβλήματα εκπορευόταν πάντα από την αναγνώριση της παρεκκλίνουσας συμπεριφοράς αυτών των ατόμων.
Η αναγνώριση αυτής της διαφορετικότητας, οδήγησε στη θέσπιση ιδιαίτερου νομοθετικού πλαισίου το οποίο βασίστηκε στην αντίληψη ότι υπήρχε αναγκαιότητα να προστατευθούν τα άτομα αυτά από τον ίδιο τον εαυτό τους, αλλά και η κοινωνία από τα άτομα αυτά, όταν αυτό είναι αναγκαίο.
Η εμπλοκή ψυχιατρικής στην ποινική και αστική διαδικασία αποσκοπεί στο να βοηθήσει στην απονομή δικαιοσύνης.
Η ψυχιατροδικαστική ή δικαστική ψυχιατρική υποδηλώνει τον επιστημονικό εκείνο κλάδο που ασχολείται με ζητήματα που άπτονται της ψυχιατρικής και της νομικής.
Ασχολείται δηλαδή με ζητήματα ατόμων με ψυχικά προβλήματα τα οποία εμπλέκονται στη δικαιοδοσία των αρχών του δικαίου.
Επί τη ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας(10 Οκτωβρίου) η εταιρεία ΠΑΝΑΚΕΙΑ και ο Πρόεδρός της κος Πλατής Αναστάσιος, Ψυχίατρος,διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Mediterraneanκαι ώρα 18:00 με θέμα:
«Τα δικαιώματα των ψυχικά ασθενών και των ασθενών με άνοια» με τους κάτωθι προσκεκλημένους ομιλητές
·         Μαρκοπούλου Μαρία, Ψυχίατρος-Ψυχιατροδικαστής, «Ποινική αντιμετώπιση των ψυχιατρικών ασθενών στο χθες και το σήμερα από την πλευρά του ψυχιάτρου»
·         Σακκά Παρασκευή, Νευρολόγος-Πρόεδρος εταιρείας Alzheimer Αθηνών, «Τα δικαιώματα των ασθενών με Άνοια»
·         Λινάκη Ελεονώρα, Πρόεδρος Πρωτοδικών, «Ακούσια νοσηλεία στο πλαίσιο του Ν. 2071/92-Πρακτικά ζητήματα»
Ο συντονισμός της εσπερίδας θα γίνει από τον κο Χαρίτο Ιωάννη, Δικηγόρο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας παιδιών και ενηλίκων "Πανάκεια"
www.panakeia.org.gr
Ξενώνας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης "Μελίτη"
Αρχάγγελος, τηλ.2244023900
Κέντρο Ημέρας για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα "Κορωνίς"
Στ. Καζούλη 18, τηλ.2241039530
Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης Ασθενών με άνοια "Αρσινόη"
Στ.Καζούλη 18, τηλ. 2241078315
Προστατευμένο διαμερισμα "Αργολίδα"
Προστατευμένο διαμέρισμα "Εν πλω"

 

eeei

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής -  Αθήνα 19-21Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

 

 

THALIA small logo1

16ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας

 

 

Αφιερωμένο στη μνήμη των καλών μας φίλων, μελών, συνεργατών Ασημίνας Δημητρά & Βαγγέλη Παυλίδη

 

 perpathma thalia

 

Κυριακή  23  Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα:  18:30                Τόπος Εκκίνησης & Τερματισμού: Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, Παλιά Πόλη

 

26thEEMMO WebBanner1000x360

 

26ο Πανελλήνιο Συνεδρίο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών. Θεσσαλονίκη,2-4 Νοεμβρίου 2018.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 26ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O) που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο “Makedonia Palace”, στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018.

Το συνέδριο έχει σκοπό την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.
Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε φέτος στο συνέδριό μας τρεις συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης, την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία, οι οποίες θα αναπτύξουν αντίστοιχα σε τρεις στρογγύλες τράπεζες ειδικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταβολισμό των οστών. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με αποτέλεσμα μία σφαιρική ενημέρωση.


Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.26eemmo.gr


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κασκάνη Ευαγγελία
Ρευματολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2017 – 2018

unnamed

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26 panellinio ere

26ο Συνέδριο Ρευματολογίας.6-9 Δεκεμβρίου.Αθήνα. Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία - Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία - Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ), σας προσκαλεί στο 26ο Συνέδριο Ρευματολογίας, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί από 6-9 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Το Συνέδριό μας αποτελεί την κορυφαία Επιστημονική εκδήλωση της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ. Πραγματοποιείται, όπως είναι γνωστό, κάθε δύο χρόνια. 
Το θεματολόγιο του Συνεδρίου είναι πλούσιο και θα καλύψει όλο το φάσμα των Ρευματικών νοσημάτων. Έτσι θα παρουσιασθούν τα νεότερα δεδομένα της Ρευματολογίας, τα προβλήματα στην καθημερινή πρακτική του Ρευματολόγου καθώς και επίκαιρα θέματα και θέσεις της Ελληνικής Ρευματολογίας. Στο Συνέδριο θα παρουσιασθεί και η Ερευνητική δραστηριότητα των Ελλήνων Ρευματολόγων.

Στα πλαίσια της προβολής του συνεδρίου μας θα θέλαμε την ευγενική σας στήριξη αναρτώντας την συνημμένη ανακοίνωση και το banner στην ιστοσελίδα σας με link στο site του συνεδρίου www.rheumatologycongress2018.gr καθώς και την προώθηση της ανακοίνωσης στα μέλη του συλλόγου σας.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.rheumatologycongress2018.gr

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Μπερμπερίδης

ΑΦΙΣΑ

bronchoscopyathens 1

 

Modules in Bronchoscopy. 22-23 Ιουνίου. Αίγλη Ζαππείου. Αθήνα.

Greeting

The field of Interventional Pulmonology has been advancing in a dizzying pace, making it increasingly hard to follow all developments in the field, especially in matters of specialized training.

This educational lectures on Endobronchial ultrasound, Transbronchial Needle Aspiration, Thermoablation, Laser Applications, Stenting, Cryobiopsy and Cryotherapy, Endoscopic Lung Volume Reduction and Bronchial Thermoplasty is specially designed to cover all advancements in the field of Interventional Pulmonology.

The program offers the unique opportunity to the Greek and International audience to attend seminars prepared and presented by both Greek and foreign scientists with extended clinical and research experience in their respected fields. The learning experience is further enhanced by hands on seminars simulating each technique presented in the lectures, also offering face-to-face classroom interaction with the staff members.

The seminars are available for trained pulmonologist or residents and fellows regardless of former experience on the field and are aiming to offer a deeper understanding and provide insight in the latest developments of the Interventional Pulmonology indications and handling procedures.

We invite you to participate, actively and effectively, by attending the lectures and the hands on seminars so that knowledge instills as a valuable experience.

Anastasios F. Palamidas
Interventional Pulmonology, Specialised in Royal Brompton

PROGRAMM

INVITATION 2

"Ότι αξίζει,...θα σωθεί ..!!!" Έκθεση ζωγραφικής της ιατρού-εικαστικού, Αγαθής Γαλανοπούλου, στο Κατάλυμα της Γαλλίας,8-18 Ιουνίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 «Οτι αξίζει,...θα σωθεί ..!!!» είναι ο τίτλος, της έκθεσης ζωγραφικής της ιατρού-εικαστικού, Αγαθής Γαλανοπούλου,  στο Κατάλυμα   της Γαλλίας, Οδός Ιπποτών,στην παλιά  πόλη της Ρόδου.

Θα σωθεί,ότι αξίζει,στη ζωή,στο μυαλό, στην ψυχή της καλλιτέχνιδας και αποτυπώνεται στον καμβά, με έντονα συναισθήματα, αγάπης, πόνου, ανησυχίας, αγωνίας, μελαγχολίας, χρωματισμένα με μια πανδαισία χρωμάτων. Τοπία, νεκρή φύση, αφηρημένη τέχνη, γυμνό, παιδιά, παιδιά Ειρήνης και παιδιά πολέμου, διάφορες τεχνικές, με σπάτουλα και πινέλα, ζωγραφική με τα δάχτυλα, ακρυλικά, λάδια, ξηρά παστέλ και ψυχή, πολύ ψυχή, είναι λέξεις που συνθέτουν το πάζλ, της καλλιτεχνικής μου δραστηριότητας, που μετράει περίπου 10 χρόνια.

                       «Οτι αξίζει ,...θα σωθεί ...» λοιπόν.

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας υποδεχτώ,σ' αυτόν τον πολύ ωραίο χώρο, στο Κατάλυμα της Γαλλίας,   8-18 Ιουνίου 2018.

Καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00 (καθώς επίσης και Σ/Κ) ΕΓΚΑΙΝΙΑ :9/8/2018 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ,ωρα  20:00.

Θα ειμαι εκεί και θα σας περιμένω!!!! 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και δίνω ραντεβού σε μια επόμενη προσπάθεια, σε εκείνους τους φίλους, που δεν θα μπορέσουν να μου κάνουν την τιμή, να παρευρεθούν σε αυτήν την έκθεση ζωγραφικής !!!!


Η  Αγαθή Γαλανοπούλου  γεννήθηκε  και μεγάλωσε  στο Καμίνι Παραμυθιάς- Θεσπρωτίας.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Μετά το πέρας των σπουδών, της εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός, στην Ρόδο και στη συνέχεια ως ειδικευόμενη ιατρός στο Κυτταρολογικό τμήμα, του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Αθηνών 'Άγιος Σάββας για 5 έτη. Εργάζεται στη Ρόδο ως ιατρός Κυτταρολόγος από το 1997.

Άρχισε να ασχολείται με την Ζωγραφική εδώ και  δέκα χρόνια, συγχρόνως με την μουσική (συγκεκριμένα κιθάρα η οποία διήρκησε 5 χρόνια). Την κέρδισε βέβαια η Ζωγραφική.

Έτσι λοιπόν:

 • To 2010-2011 παρακολούθησε το εικαστικό πρόγραμμα "Ζωγραφική και Σχέδιο" στο Εργαστήριο Ζωγραφικής και σχεδίου ART PALACE στη Ρόδο.
 • Το 2013 παρακολούθησε ένα κύκλο μαθημάτων σε Ζωγράφο και Αγιογράφο στη Ρόδο.
 • Το 2014 παρακολούθησε ένα κύκλο μαθημάτων στο Εικαστικό Καφενείο.
 • Το 2016 παρακολούθησε  μαθήματα εικαστικών στο Ιδρυμα Σταματίου στην Ροδο.
 • Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής με υποτροφία,στο πρώτο έτος σπουδών, στο “Vellios School of ART” .

Η συμμετοχή της σε εκθέσεις Ζωγραφικής,άρχισε το 2013 και έχει ως εξής:

1. Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκαννήσου, στο Νεστορίδιο Μέλαθρον 15/12/13 - 31/1/14, συμμετείχε με 3 έργα.

2. Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκαννήσου, στις Πηγές Καλλιθέας Ρόδου 20/7/14 - 20/8/14, συμμετείχε με 2 έργα.

3. Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκαννήσου, στο Νεστορίδειο Μέλαθρον από 19/12/14 - 14/2/15, συμμετείχε με 3 έργα.

4. Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκαννήσου, στο Νεστορίδειο Μέλαθρον από 12/15 - 2/16, συμμετείχε με 3 έργα.

5. Έκθεση ζωγραφικής στο Κατάλυμα της Γαλλίας, στη Ρόδο το 2015, συμμετείχε με 3 έργα.

6. 50η Πανελλήνια έκθεση Ζωγραφικής, στην Λαμία 11-19/6/16, συμμετείχε με 3 έργα.

7. Έκθεση Ζωγραφικής, στην Αθήνα (Διαδρομές Τέχνης) 2/7/16, συμμετείχε με 3 έργα.                        

8. Έκθεση Gallery Poseidon of Paros and Art Way, συμμετείχεμε 6 έργα.

9. Έκθεση ζωγραφικής στον πολύχωρο ΑΛΙΚΟ 3-9/10/16 συμμετειχε με 4 εργα.                                                                                   

10. Ατομική  έκθεση  ζωγραφικής -χαλκογραφίας στον  χώρο του ΦΟΠ (Παραμυθιά -Θεσπρωτία),με τίτλο «Παραμυθένιες πινελιές», 8-22/4/2017 με 35 εργα.

11.Εκθεση  ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκαννήσου στο Νεστορίδειον Μέλαθρον  5-4-17,συμμετοχή με τρια έργα.

12.Ατομική έκθεση ζωγραφικής-χαλκογραφίας, στο Κάστρο της Πάργας, με τίτλο «Πανδαισία χρωμάτων στο Κάστρο»,22-29/8/17 με 36 έργα.

13.Ατομική έκθεση ζωγραφικής -χαλκογραφίας, με τίτλο,«η μελωδία της ψυχής στον καμβά» 4-25/8/2017, στις πηγές Καλλιθέας στην Ρόδο με 40 έργα.

14.Εκθεση Ζωγραφικής «ART OF TIME GALLERY» στην Κηφισιά,18,19,20 /10/2017, συμμετοχή με 2 έργα.

15. Ατομική έκθεση ζωγραφικής-χαλκογραφίας ,με τίτλο, «Κατάθεση ψυχής,το παιχνίδι με τα χρώματα»,στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Νεάπολης -Συκεών, 3-11/11/2017.

     16. Eκθεση Ζωγραφικής – αγιογραφίας της Ενωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών «Διώνη» 21-28/2/18, συμμετοχή με 2 έργα.

     17.Εκθεση ζωγραφικής με 20 έργα, σε εκδήλωση της Ενωσης Παραμυθιωτών Αθήνας στο ξενοδοχειο Τιτάνια (11/3/18)

     18.Eκθεση ζωγραφικής του συλλόγου εικαστικών Δωδεκανήσου 11-3-18,συμμετοχή με τρια εργα.

Είναι μέλος του συλλόγου εικαστικών Δωδεκανήσου.

Μέλος της Ελληνικής εταιρείας Ιατρών Καλλιτεχνων. 

Μέλος της αντικαρκινικής εταιρειας. Μέλος της κυτταρολογικής εταιρείας.

iatrika synedria

Προσεχή Ιατρικά Συνέδρια

 • Εφαρμογή νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων - GDPR

Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΝ.Μ.Γ.Ε.)

Σάββατο 19 Μαΐου 2018, Domotel Kastri Athens (ΕλΒενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία)

www.mdcongress.gr

 • Symposium in Clinical Genetics & Genomics & 18th Educational Seminar in Genetics

Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Γενετικής

1 & 2 Ιουνίου 2018, Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα

www.genetics2018.mdcongress.gr

 • The 11th Congress on Women’s Health and Disease

Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας

6 – 8 Σεπτεμβρίου 2018, Royal Olympic Hotel, Αθήνα

www.womenshealth2018.com

 • 16ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου

Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας

      27 – 29 Σεπτεμβρίου 2018

      27/9: Πρακτικό μέρος, Μαιευτήριο ΙΑΣΩ

      28 & 29/9: Θεωρητικό Μέρος, Ξενοδοχείο Hilton

      www.athensefc2018.mdcongress.gr

 • 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία

Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική & Γυναικολογία

7 – 9 Δεκεμβρίου 2018 |Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

www.7ultrasound.mdcongress.gr

logo_web

Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343 
Τηλ. 
+30 210 60 74 205

Fax  +30 210 60 74 222

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web sitewww.mdcongress.gr

18 ekpaideytiki diimerida big

18η Εκπαιδευτική Διημερίδα Παιδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, 12 & 13 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο των ΤΕΙ Πατρών. 

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

eeop logo

Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Πεπτικού, " Καρκίνος του Παχέος Εντέρου - Εξελίξεις και Προοπτικές”, Αθήνα 19-20 Μαΐου 2018

 

FA colorectal1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

 "Τρωϊκος Πόλεμος" «Αγαμέμνονας» 

με τη ΛΗΔΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ και τον  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ.
Το  θέατρο Τέχνης ''Καρολος  Κουν '' και η ομάδα  "χρώμα" σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ)
παρουσιάζει την παράσταση :

"Τρωϊκος Πόλεμος" «Αγαμέμνονας»
 
των Κωνσταντίνου Χατζή και Γιώργου Κουμεντάκη
με τη Λήδα Πρωτοψάλτη και τον Γιώργο Παπαπαύλου.
Το έργο αποτελεί μια συρραφή πάνω στον "Αγαμέμνονα" του Αισχύλου και την "Ιφιγένεια" του Ευριπίδη.
 
Μέσω μιας μουσικής δωματίου σε συνδυασμό με τρεις φωνές, δύο ηθοποιούς και έναν μουσικό (βιολί), ξετυλίγεται μπροστά μας η πορεία προς τον πόλεμο της Τροίας.
Εξιστορείται η πορεία του Αγαμέμνονα, η αφορμή του πολέμου, η θυσία της κόρης του, ο ίδιος ο πόλεμος, 
την επιστροφή του στο Άργος και η τιμωρία που του επιφύλασσε η γυναίκα του.
 
Αφορμή ο πόλεμος και η ίδια η φύση του.
Τα αίτια μέσα από το λόγο των δυο τραγικών ποιητών.
 Παίζουν: Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιώργος Παπαπαύλου, 
Βιολί: Διονύσης Βερβιτσιώτης
 

diodos

«Δίοδος» Παράρτημα Ρόδου. Hμερίδα με θέμα: «Φροντι-Ȥώντας την ασθένεια στην οικογένεια».                    5 Μαΐου 2018.

Αφίσα

Πρόσκληση

INSTITOYTO YGEIAS TOY PAIDIOY

                      Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού. 11ο Σεμινάριο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής.                           11-12 Μαΐου 2018. Αθήνα.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, σε συνέχεια μιας διαχρονικής προσπάθειας ευαισθητοποίησης των παιδιάτρων, που ξεκίνησε το 1989, οργανώνει το 11ο σεμινάριο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής.
Η παρακολούθηση της υγείας των παιδιών πρέπει να είναι σφαιρική και να  περιλαμβάνει αναπτυξιακές παραμέτρους. Αυτό έχει αποτυπωθεί στις ‘’Κατευθυντήριες οδηγίες για τη Συστηματική Παρακολούθηση της Υγείας και της Ανάπτυξης των Παιδιών Ηλικίας 0-18 ετών’’ (2015) και στο νέο Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (2017).
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους παιδιάτρους σε θέματα πρωτοβάθμιας αναπτυξιακής παιδιατρικής και να  δώσει κατάλληλες δεξιότητες για την κατανόηση της αναπτυξιακής διαδικασίας, την αναγνώριση ή και τη διάγνωση των αναπτυξιακών διαταραχών  και ίσως και τη διαχείρισή τους. 
Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στο Ξενοδοχείο President, Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αθήνα. 
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. 
Παρακαλούμε πατήστε εδώ ή καλέστε καθημερινές 10.00-14.00 στο τηλέφωνο 210-770.15.57 για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. 
Με εκτίμηση
 Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου
Παιδίατρος-Αναπτυξιακή Παιδίατρος
Δ/ντρια Κοινωνικής & Αναπτυξιακής Παιδιατρικής,
Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

THALIA small logo1

Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου "ΘΑΛΕΙΑ"

 

 

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30,

στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου,

σας προσκαλούμε σε ένα ιδιαίτερο σεμινάριο αυτοδιαχείρισης και αυτοβελτίωσης, με τίτλο:

«Δεν μπορείς να σταματήσεις τα κύματα, αλλά μπορείς να μάθεις να κάνεις surfing»!

 Ναυαγοσώστης : Helga Ioannidis, Ψυχολόγος

Δάσκαλος Surfing: Χάρις Ναχνάς, Φυσικοθεραπευτής

ΑΦΙΣΑ

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ2) Αχτίδα-Πυξ.Οίδα, πρόκειται να υλοποιήσουν επιδοτούμενα σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ)
που απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις (1-30 εργαζόμενοι) σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.

Τα εν λόγω προγράμματα αφορούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και επιδοτούνται κατά 100% από τον Ο.Α.Ε.Δ.,χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.

Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης.


Τα προγράμματα διαρκούν 32 ώρες (έκαστον), 8 ημέρες και πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας.


Οι συμμετέχοντες αποζημιώνονται με το ποσό των 160,00 €, εφόσον δε σημειώσουν καμία απουσία.

Προϋποθέσεις συμμετοχής :

1. Οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον 50 ένσημα εντός του έτους 2017.

2. Να απασχολούνται σε επιχειρήσεις με προσωπικό έως 30 άτομα.

3. Η πρόσληψή τους να έχει γίνει με την ειδικότητα του Υπαλλήλου Γραφείου.

 

Τίτλοι σεμιναρίων :

Τμήμα 1: Πληροφορική και Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης

Τμήμα 2: Εξυπηρέτηση πελατών - Διαχείριση Παραπόνων

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ : ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ.Δεδομένου ότι τα παραπάνω τμήματα και οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο σύστημα του ΟΑΕΔ,

παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στο τηλ. 2551.110.555 (κα. Αβρονιδάκη Αλεξία) ή

να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο αρχείο.

 

79bb32ba3fe538f99e43d5f3e7b78536 rimg w509 h720 gmir

6ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Σύγχρονη Θεώρηση Κλινικών Καρδιολογικών Προβλημάτων "Οξέα στεφανιαία σύνδρομα"

Τελικό Πρόγραμμα

unnamed 4

Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στην Μαιευτική & Γυναικολογία Νο 4 | 14&15 Απριλίου | Λάρισα

Τελικό Πρόγραμμα

iemes logo

10ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας - Καλαμάτα 8-9 Ιουνίου 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 10ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας 2018.

Το Συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα (Μέγαρο Χορού) στις 8 και 9 Ιουνίου 2018.

Σας προσκαλούμε να  παρακολουθήσετε τις εργασίες του, αλλά και να συμμετάσχετε με την αποστολή ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο προκαταρκτικό πρόγραμμα και επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας τόπο http://www.iemes.gr

 

             ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

 

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ                          &n